Auto kasko osiguranje

NAJPOVOLJNIJA ZAŠTITA VAŠEG VOZILA

Vaš broker osiguranja GSI Master, rukovođen decenijskim iskustvima u osiguranju vozila, omogućava vam da se, pod najpovoljnijim uslovima na tržištu osiguranja Republike Srbije, maksimalno zaštitite u slučaju svake materijalne štete na vašem vozilu u zemlji i inostranstvu. Uvereni smo da želite da obezbedite sigurnost vašeg vozila a kao i vi, svesni da je rizik u vožnji neizbežan i za najsavesnije i najodgovornije vozače. Koliko god da nastojite, ne možete uvek da predvidite loše vremenske uslove, stanje puta ili da na vreme izbegnete nepažnu drugih vozača.

Vašim ovlašćenjem, GSI Master će vam u najkraćem mogućem roku i za vas najpovoljnije, saradnjom sa reprezentativnim kompanijama za osiguranje u Srbiji, obezbediti odabrano osiguravajuće AUTO – KASKO pokriće za vaše vozilo:

· Delimično kasko osiguranje

Delimičnim kasko osiguranjem osiguravate se od rizika loma, oštećenja ili krađe stakala, u zavisnosti od grupe rizika od kojih želite osiguravajuću zaštitu.

· Osnovno kasko osiguranje

Osnovnim kasko osiguranjem obezbeđuje se sigurnost vašeg vozila u najrazličitijim slučajevima oštećenja, bilo da su nastala usled saobraćajne nezgode, vremenskih nepogoda, pada ili udara nekog predmeta ili letelice, odnosno u slučaju da vi prouzrokujete oštećenje vozila kako bi sprečili veću štetu:

- saobraćajna nezgoda;

- požar;

- eksplozija (osim nuklearne);

- iznenadno termičko ili hemijsko delovanje spolja;

- pad ili udar nekog predmeta;

- pad vazdušne letelice;

- manifestacije ili demonstracije;

- zlonamerni postupci ili obest trećih lica;

- oštećenja tapaciranih delova u vašem vozilu prilikom pružanja pomoći povređenim licima;

- namerno prouzrokovane štete na vozilu radi sprečavanja veće štete i mere preduzete za smanjenje ili otklanjanje štete;

- udar groma i/ili predmeta oborenih gromom;

- oluja;

- grad;

- snežna lavina;

- pad snega i leda na vozilo;

- odron zemljišta ili obrušavanje zemljišta i stena (izuzev zemljotresa);

- poplava;

- bujica i visoka voda.

· Potpuno auto – kasko osiguranje

Kasko rizici koje možete da ugovorite u potpunom auto – kasko osiguranju su, pored navedenih u osnovnom kasko pokriću i:

- osiguravajuće pokriće od rizika krađe (uključujući neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, tešku krađu, razbojničku krađu i razbojništvo) u zemlji i inostranstvu i

- osiguravajuće pokriće od rizika utaje.

· Dodatno (dopunsko) kasko osiguranje

Uz potpuno auto – kasko osiguranje moguće je da se ugovori neka od opcija:

- dodatno osiguranje prtljaga u autobusima;

- osiguranje reklamnih i drugih natpisa na vozilu;

- osiguranje ličnog prtljaga putnika u vozilu;

- alata za profesionalnu upotrebu.

U saradnji sa vašim posrednikom u osiguranju GSI Master dobijate izuzetne mogućnosti izbora osiguravača i načina plaćanja auto – kasko osiguranja.

Savesno i pažljivo ophođenje u vožnji obezbeđuje vam dodatne bonuse za svaku narednu godinu trajanja kasko osiguranja.

Vaš broker osiguranja GSI Master će vas redovno informisati o svojim i akcijskim pogodnostima svojih partnera – kompanija za osiguranje, kao i o dodatnim benefitima za auto – kasko osiguranje vašeg vozila.

Naši klijenti su nam poverili da posredujemo u osiguranju izuzetnog broja svojih vozila – odužili smo im se velikom ponudom sa aktuelnog tržišta osiguranja, ekspeditivnom uslugom, značajnim finansijskim uštedama i efikasnom naplatom šteta na vozilima. Naš tim uključuje sudske veštake za štete na vozilima i vrsne pravne saradnike specijalizovane za pravo u osiguranju.

ŠTEDIMO VAŠ NOVAC I VAŠE VREME - poklonite nam poverenje i pridružite se hiljadama naših zadovoljnih klijenata!

 

 

Brošura

GSI MASTER d.o.o.

Društvo za posredovanje u osiguranju
Šajkaška  23/59
11108 Beograd 12
SRBIJA
T: +381.11.40 44 254
M: +381.63.23 77 11
dežurni telefon (24h/365 dana): 069/2337-710

Preporučujemo - Naši klijenti:

Pratite nas na: